På Naturguide Møn's guidede ture, leder Susanne jer ud i den vilde natur på en måde hvor I vil se, høre, smage og opleve Møn mere lokalt, intenst og unikt end hvis I var på egen hånd.

Det at opleve naturen med en professionel naturvejleder kan hjælpe til med at skabe en naturkontakt, balance og ro, som vi tit kan mangle i den travle hverdag.

Susanne rosenild

Jeg brænder for formidling af naturen

Når vi færdes i naturen forstærkes forbindelsen til livet, til det væsentlige og til den sanselige væren i naturens elementer, som styrker forbindelsen til det vi egentlig er som mennesker – nemlig natur.

Jeg brænder for formidling af naturen og af forståelsen for menneskets forbindelse til naturen helt tilbage til da mennesket vandrede mod Norden og bosatte sig ved Danmarks kyst og skov.

Naturguide Møn har indgået en aftale med Naturstyrelsen om naturformidling på de statslige naturarealer på Møn. Så når I skal til Møn på besøg kan du booke mig til at guide jer ud i det vilde mønske naturlandskab og vise de helt eksklusive lokale naturoplevelser direkte til jer.

Naturen og dens rigdom og uforudsigelighed har altid begejstret mig og givet mening for mig. Det glæder jeg mig til at formidle videre, hver gang jeg skal på en guidet tur.

01
Naturvejleder & biolog

Uddannet naturvejleder

Susanne er uddannet naturvejleder og biolog, og har 17 års erfaring som naturvejleder på Møn.

02
Dark Sky Park

Dark Sky Guide

Møn og Nyord blev i 2017 internationalt certificeret “Dark Sky Park” – hvilket betyder meget lidt lysforurening og derfor naturligt mørke og god sigtbarhed i den skyfri nattehimlen.

Som uddannet Dark Sky Guide er Susanne klar til at invitere dig med ud i mørket, hvor sanserne vækkes til live.

03
VILD MAD

VILD MAD-Formidler

VILD MAD er et initiativ som handler om den vilde, spiselige natur, og om hvordan du kan tage den med i køkkenet. I hele landet.

Susanne er uddannet VILD MAD-Formidler af folkene bag restaurant noma, og klar til at lære dig hvordan du bruger den spiselige natur.

04
Møn UNESCO Biosfære

Møn Biosfære Ambassadør

Møn, de omkringliggende øer og vandområder er en del af UNESCOs verdensomspændende netværk af biosfæreområder.

Som formidler af Møns vilde natur, er Susanne registreret som Møn Biosfære ambassadør.

Kontakt
tlf: +45 20 30 33 46
sr@naturguidemoen.dk
Betaling
Bankkontonr: 8401-1026048
CVR: 38492659
Mobilepay: 52339